Applicatiebeheerder

Wat je bij Digipolis mag verwachten?  Een job met een bijzondere missie. Een job met gelijkgestemde collega's, want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

Ben je een applicatiebeheerder met een stevige boon voor Facility Management Information systemen? Vind je het een uitdaging om te werken aan innovatieve oplossingen voor de groep Antwerpen? Zie je het helemaal zitten om terecht te komen in een enthousiast team?

Wij hebben een mooie uitdaging voor jou!

Samen met de FMIS-experts van Digipolis zorg je ervoor dat de toepassingen in jouw domein steeds mee evolueren en altijd voldoen aan de technische en functionele vereisten van onze klant, AG VESPA (Autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten in Antwerpen). Mee door jouw advies en betrokkenheid leggen we de lat steeds hoger. Ook de vlotte werking van de bestaande Planon toepassing ligt je na aan het hart.

Als applicatiebeheerder analyseer je problemen en los je ze op. Indien nodig escaleer je het probleem naar de gepaste personen of diensten. Je signaleert knelpunten en stelt proactief procesverbeteringen voor. Je assisteert bij en bewaakt de technische implementatie van de oplossing. Je bepaalt mee wanneer een nieuwe versie kwalitatief sterk genoeg is om in productie gebracht te worden.

Daarnaast voer je mee programma- en integratietesten uit, waarbij je de verschillende modules van een programma en hun onderlinge samenwerking en ook de relatie met interfaces van andere toepassingen gaat uittesten.

Jij

 • bent net zo gebeten door Facility Management als wij en dompelt je graag onder in het bad.

 • vindt een uitdaging in nieuwe technologieën en bent snel thuis in nieuwe toepassingen.

 • hebt kennis van IT-architectuur (server, database, netwerk, e.a.)

 • kan op een constructieve en professionele manier samenwerken met collega’s doorheen de organisatie en houdt van werken in teamverband.

 • kan zelfstandig en probleemoplossend te werken.

 • bent dynamisch en gedreven en je combineert een gezonde dosis assertiviteit met de nodige diplomatie.

 • hebt een bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring

Bovendien

 • beschik je over analytische basisvaardigheden en communiceer je problemen en oplossingen duidelijk op maat van je gesprekspartners.

 • kan je zowel mondeling als schriftelijk vlot, helder en overtuigend communiceren.

 • ben je geïnteresseerd in de innovatie bewegingen in de ICT wereld zoals Internet of Things, datascience, …

 • werk je graag in een omgeving die creatief, flexibel en divers is.

 • ben je grenzeloos enthousiast.

Wij

 • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie waar teamgeest centraal staan.

 • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.

 • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.

 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

We sluiten deze vacature af op 14 oktober 2018. Is deze datum verstreken, bezorg ons dan zeker nog je cv. Mochten we geen passende kandidaat vinden, dan kom je mogelijk nog in aanmerking voor deze vacature.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.