BI ontwikkelaar/analist met een hart voor Gent

Wat je bij Digipolis mag verwachten? Een job waar nog genoeg tijd overblijft om de stad te gaan verkennen. Een job met een bijzondere missie. Een job met gelijkgestemde collega's, want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

 

Wij zoeken een gepassioneerde en leergierige collega voor ons BI-team!

Samen met je collega’s geef je vorm aan de datawarehouse projecten van Digipolis en maak je totaaloplossingen voor de business van Digipolis en de groep Gent (stad, OCMW, politie, …).

Het doel is de realisatie van een toegankelijk datawarehouse: van ontwerp over ontwikkeling tot implementatie en ondersteuning van de gebruiker. Hieruit kunnen op een eenvoudige manier beleidsondersteunende rapporten opgebouwd worden.

Jij

 • hebt een master diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • hebt meer dan 3 jaar professionele ervaring in business intelligence.
 • hebt ervaring in één of meerdere van volgende domeinen: beleid, financieel management, personeelsbeleid, overheidsbeleidsvoering, welzijnswerk, digitale communicatie, onthaal, klantenbeheersystemen en dienstverlening.
 • hebt kennis van business analyse en kan hiervoor terugvallen op een basiskennis van methodologie – bijvoorbeeld voor behoefteanalyse, procesanalyse en organisatieontwerp.
 • beschikt over een goede SQL-kennis.
 • hebt aantoonbare en grondige hands on technische vaardigheden vanuit meerdere projecten met de Microsoft BI Suite (2008R2 of recenter).

Wij

 • werken met veel enthousiasme voor een ‘vree wijze’ stad en gaan samen met onze collega’s bij stad, OCMW, politie en brandweer de uitdaging aan om met onze innovatieve IT projecten een onmiddellijke en concrete impact te hebben op de Gentse samenleving.
 • geven onze medewerkers de nodige ruimte om hun talenten en creativiteit te ontplooien.
 • zijn gebeten door IT, werken resultaatgericht en kostenefficiënt.
 • streven naar een doorgedreven technische expertise, sterke sociale vaardigheden, een oprechte betrokkenheid en een correcte professionele houding.
 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

We sluiten deze vacature af op 15 oktober 2017.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis Gent

 Bellevue 1, 9000 Gent

Zin om voor Gent te werken? Cuberdons snoepen op de Kouter en iBeacons spotten bij de Krook. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Gentenaren beter maken.