Business Analist HR met een hart voor Antwerpen

Wat je bij Digipolis mag verwachten? Een job waar nog genoeg tijd overblijft om de stad te gaan verkennen. Een job met een bijzondere missie. Een job met gelijkgestemde collega's, want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

 

Ben je een Enterprise Architect pur sang? Iemand wiens hart sneller slaat als hij business behoeften op een creatieve en realistische manier kan vertalen naar wendbare architectuurontwerpen?

Kick je op nieuwe trends, kent verandermanagement voor jou geen geheimen, ben je een generalist op strategisch niveau en een specialist op tactisch en operationeel niveau? Ben je een ervaren management consultant of wil je er dolgraag één worden? Een specialist in product- en dienstenontwikkeling en procesinnovatie?

Dan hebben wij de geknipte job voor jou!

Als Enterprise Architect teken je de business software architecturen voor de groep stad Antwerpen uit en gebruik je hierbij generieke, herbruikbare services of engines zoals notificaties, online betalingen, digitale handtekeningen, profielbeheer, … die we ontsluiten via het Antwerp City Platform as a Service (ACPaaS). Zo kunnen we de stad sneller en goedkoper een modulaire, schaalbare, flexibele en moderne oplossing aanreiken.

Je komt terecht in een team jonge en begeesterde Enterprise Architecten die denken en doen vanuit één doel: Antwerpen een prominente plek geven qua digitale dienstverlening en communicatie.

Jij

 • wil future proof software-architecturen uittekenen met maximaal hergebruik van softwarecomponenten, bronsystemen, webservices, engines, …

 • bent een uitgesproken procesmatig denker met ervaring op het vlak van processen en/of procesverbeteringen. Kennis van modelleertechnieken voor het structureren en analyseren van processen, informatie en business specificaties is jouw bekend.

 • brainstormt graag over nieuwe applicaties (of de aanpassing van bestaande) om bedrijfsprocessen en de informatieflow te verbeteren.

 • draagt bij tot de architecturale go/no go beslissing over de uit te voeren oplossingen.

 • hebt een goed inzicht in de financiële en andere kosten en baten. Je bent vertrouwd met return on investment en total cost of ownership en kan die indicatoren toepassen.

 • neemt de rol op als product owner van één of meer engines.

 • hebt een master diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.

Bovendien

 • zie je het als een uitdaging om de ideeën, verwachtingen en bezorgdheden van groep stad Antwerpen te capteren en om samen de beste oplossing uit te tekenen.

 • werk je graag in een omgeving die creatief, flexibel en divers is.

 • ben je grenzeloos enthousiast en werk je als een start-up.

 • kan je een complexe materie glashelder voorstellen.

 • heb je minstens 5 jaar ervaring en brede kennis in de IT-wereld.

 • werk je agile en pragmatisch.

Wij

 • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie waar teamgeest centraal staan.
 • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.
 • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.
 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

We sluiten deze vacature af op 20 maart 2018.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.