Coördinator Werkplek Digitalisering met een hart voor Gent

Wat je bij Digipolis mag verwachten? Een job waar nog genoeg tijd overblijft om de stad te gaan verkennen. Een job met een bijzondere missie. Een job met gelijkgestemde collega's, want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

Eén van onze opdrachten is om steeds op zoek te gaan naar innovatieve technologieën. Als coördinator Werkplek Digitalisering onderzoek jij alle mogelijke oplossingen in het domein ‘desktophardware en –software’ en lever je adviesnota's en haalbaarheidsstudies op.  Voor onze klanten ben je debrug tussen de Servicedesk - die fungeert als SPOC - en de beheerorganisatie.

Je zorgt voor de opmaak van het budget van alle desktophardware en -software voor de klanten van Digipolis Gent. Je volgt deze budgetten op tot de uitvoering. De bijsturingen tijdens het lopende budgetjaar houd je onder controle.

Als contactpersoon heb je oog voor communicatie. Je neemt communicatieopdrachten op rond beheer en ondersteuning en zoekt samen met de communicatieverantwoordelijke van Digipolis naar de juiste manier om de communicatie te verspreiden.

Je coördineert de activiteiten rond de digitalisering. Hierbij werk je nauw samen met de dienst archief en de Stad Gent. De digitalisering gaat specifiek over het wegwerken van de papieren klassementen door het scannen van de documenten. Als coördinator breng je deze trajecten in kaart, je begeleidt de diensten en zorgt voor een goede afloop. Je rapporteert aan het diensthoofd beheer en ondersteuning.

 

Jij

 • hebt een universitair diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.

 • hebt voldoende ervaring met werken binnen een informaticaomgeving, het jargon is jou dan ook niet vreemd.

 • hebt goede analytische basisvaardigheden en communiceert mondeling en schriftelijk helder en vlot en op maat van je gesprekspartner.

 • bent sterk in plannen en organiseren.

 • rapporteert op een overzichtelijke manier en integreert de correcte informatie.

Bovendien

 • werk je op een constructieve en professionele manier samen met collega’s.

 • ben je klantgericht en investeer je in een gezonde lange termijnrelatie met de klanten.

 • lever je nauwkeurig en verzorgd werk af.

 • neem je graag verantwoordelijkheid en ben je in staat zelfstandig en probleemoplossend te denken.

 • werk je projectmatig en flexibel met de nodige zin voor kwaliteit.

   

Wij

 • werken met veel enthousiasme voor een ‘vree wijze’ stad en gaan samen met onze collega’s bij stad, OCMW, politie en brandweer de uitdaging aan om met onze innovatieve IT projecten een onmiddellijke en concrete impact te hebben op de Gentse samenleving.
 • geven onze medewerkers de nodige ruimte om hun talenten en creativiteit te ontplooien.
 • zijn gebeten door IT, werken resultaatgericht en kostenefficiënt.
 • streven naar een doorgedreven technische expertise, sterke sociale vaardigheden, een oprechte betrokkenheid en een correcte professionele houding.
 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

We sluiten deze vacature af op 8 februari 2018.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis Gent

Bellevue 1, 9000 Gent

Zin om voor Gent te werken? Cuberdons snoepen op de Kouter en iBeacons spotten bij de Krook. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Gentenaren beter maken.