Coördinator werkplek en digitalisering

Digipolis gebruikt innovatieve technologieën voor een slimmere en efficiëntere werking en ondersteuning van de groep Gent. Als coördinator werkplek en digitalisering zoek jij naar zo’n slimme oplossingen in het domein ‘desktop hard- en software’ en til je zo de dagelijkse werkinstrumenten van de groep Gent naar een hoger niveau.

Voel jij je als een vis in het ICT-water en denk je in functie van procesoptimalisaties en verbetervoorstellen? Vind je het een uitdaging om correcte budgetten neer te zetten tegenover je voorstellen en ze van het begin tot het einde te bewaken? Heb je ook nog eens oog voor een duidelijke communicatie naar de juiste doelgroepen en is het jouw missie om papieren klassementen uit de wereld te bannen?

Wij hebben een uitdaging voor jou!

Waarom voor jou?

 • Omdat jij een ijzersterke planner en organisator bent.

 • Omdat jij op een overzichtelijke manier rapporteert en alle informatie op een correcte manier integreert.

 • Omdat jij het evident vindt om op een constructieve en professionele manier met collega’s samen te werken.

 • Omdat jij nauwkeurig en verzorgd werk aflevert.

 • Omdat jij graag verantwoordelijkheid opneemt en probleemoplossend denkt.

 • Omdat jij projectmatig werkt en hierbij flexibiliteit en een zin voor kwaliteit laat zien.

Waarom mét jou?

 • Omdat jij voldoende ervaring hebt met een informaticaomgeving en het jargon jou niet vreemd is.

 • Omdat jij goede analytische basisvaardigheden hebt en mondeling en schriftelijk vlot en helder communiceert op maat van je gesprekspartner.

Wat breng je mee?

 • Je universitair diploma of een bewijs van gelijkwaardigheid door ervaring.

Waarom met ons?

 • Omdat wij met veel enthousiasme werken voor een ‘vree wijze’ stad en samen met onze collega’s bij stad, OCMW, politie en brandweer de uitdaging aangaan om met onze innovatieve IT projecten een directe en concrete impact te hebben op de Gentse samenleving.

 • Omdat wij onze medewerkers de nodig ruimte en steun bieden om hun talenten en creativiteit te ontplooien.

 • Omdat wij extralegale voordelen bieden zoals plaats- en tijdonafhankelijk werken, een dertiende maand, minimum 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, een groepsverzekering, een fietsvergoeding, een gratis abonnement voor het openbaar vervoer, een laptop en gsm.

 • Omdat wij geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie en teamgeest centraal staan.

 • Omdat wij inzetten op duurzaam vervoer en een ruime keuze aan faciliteiten en tussenkomsten bieden voor woon-werkverkeer en dienstverplaatsingen.

 • Omdat wij enkel selecteren op basis van je kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht je geslacht, gender, afkomst, leeftijd of beperking.

Good to know

Je kan solliciteren tot 31 augustus 2019. Datum verstreken? Solliciteer dan toch, want als we geen passende kandidaat vinden dan kom jij misschien in aanmerking voor de functie.

Over Digipolis

Digipolis ontwikkelt software en implementeert hardware, netwerken en telefonie-infrastructuur voor twee grote klanten: Antwerpen en Gent, en hun respectieve stads- en politiediensten, OCMW, scholen,…

Als hun partner in ICT-dienstverlening is onze het belangrijkste taak om – met gebruik van de allernieuwste technologieën – van de stad een aangename, efficiënte woon- en werkomgeving te maken.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis Gent

Bellevue 1, 9000 Gent

Zin om voor Gent te werken? Cuberdons snoepen op de Kouter en iBeacons spotten bij de Krook. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Gentenaren beter maken.