Developer 

Houd je van een uitdaging, zet je graag mee je schouders onder digitaal Antwerpen en werk je het liefst van al in een dynamische omgeving waar je ruimte hebt voor eigen initiatief?

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige en pragmatische developer met een grondige kennis van .Net en .Net Core.

Een uitdaging voor jou?

Waarom voor jou?

 • Omdat .Net Core voor jou geen geheimen heeft of omdat je een starter bent die een stevige uitdaging niet uit de weg gaat.

 • Omdat Jira, Stash, Bamboo en Chef je vertrouwde habitat vormen.

 • Omdat jij je thuis voelt in Ubuntu, Windows, VMware en Docker omgevingen.

 • Omdat jij kaas hebt gegeten van microservices en nu al nieuwsgierig bent naar het Antwerp City Platform as a Service (ACPaaS), hét fundament van quasi alle applicaties van de groep Antwerpen.

 • Omdat je graag werkt in een klein en hecht team waarin een wisselwerking en kennisoverdracht centraal staan.

Waarom mét jou?

 • Omdat een zelfsturende, creatieve en diverse omgeving jouw natuurlijke habitat is.

 • Omdat jij het talent hebt om met innovatie en en technologie in te spelen op de veranderende behoeften van een business.

 • Omdat je een communicatief persoon bent die helder en vlot praat en schrijft op maat van zijn of haar gesprekspartners.

 • Omdat je kalm omgaat met heikele punten en op zoek gaat naar een constructieve oplossing.

Wat breng je mee?

Je bachelor/universitair diploma of een bewijs van gelijkwaardigheid door ervaring.

Waarom met ons?

 • Omdat we elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit duwen, met innoverende technologieën en methodes.

 • Omdat wij meebouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en hiervoor elke dag het beste van onszelf geven.

 • Omdat wij extralegale voordelen bieden zoals plaats- en tijdonafhankelijk werken, een dertiende maand, minimum 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, een groepsverzekering, een fietsvergoeding, een gratis abonnement voor het openbaar vervoer, een laptop en gsm.

 • Omdat wij geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie en teamgeest centraal staan.

 • Omdat wij enkel selecteren op basis van je kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht je geslacht, gender, afkomst, leeftijd of beperking.

Good to know

Je kan solliciteren tot 30 oktober 2019. Datum verstreken? Solliciteer dan toch, want als we geen passende kandidaat vinden dan kom jij misschien in aanmerking voor de functie.

Over Digipolis

Digipolis ontwikkelt software en implementeert hardware, netwerken en telefonie-infrastructuur voor twee grote klanten: Antwerpen en Gent, en hun respectieve stads- en politiediensten, OCMW, scholen,…

Als hun partner in ICT-dienstverlening is onze het belangrijkste taak om – met gebruik van de allernieuwste technologieën – van de stad een aangename, efficiënte woon- en werkomgeving te maken.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.