Developer 

Wat je bij Digipolis mag verwachten? Een job met een bijzondere missie. Een job met gelijkgestemde collega's, want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

Ben je een .Net Core Developer in hart en nieren? Heb je een passie voor emerging technologies? Dan is dit de uitdaging die je zoekt!

Heb je een Masterniveau of gelijkwaardig door ervaring? Kom dan zeker langs voor een gesprek.

Met een totaal nieuwe manier om software te ontwikkelen - van grote, monolithische applicaties naar modulaire platformen die bestaan uit microservices - waait er ook een stevige wind door Digipolis als organisatie. De spil in dit verhaal? Het Antwerp City Platform as a Service (ACPaaS) en GDP en de engine clusters. Of hoe wij ervoor zorgen dat we toekomstgerichte, flexibele en tijd- en kostenbesparende resultaten opleveren voor Antwerpen.

Je bent Developer in het Generiek Dossier Platform team en jullie zijn samen verantwoordelijk voor het analyseren, ontwikkelen, configureren, testen, in productie zetten en onderhouden van de GDP engine cluster. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega’s van de onderliggende ACPaaS en infrastructuur componenten.

Je beschikt liefst ook over goede analytische vaardigheden en je hebt helikopterzicht. Je bent tevens luistervaardig, communicatief en adviserend voor collega’s en klanten.

Je hebt een brede IT kennis en .Net Core heeft voor jou geen geheimen of je bent een starter die uitdagingen niet uit de weg gaat.

Je werkt in een klein team en je werkt nauw samen met je collega’s. Je neemt verantwoordelijkheid en bent in staat zelfstandig en probleemoplossend te werken. De wisselwerking en kennisoverdracht binnen het team gebeurt continu en geeft zowel aan jonge starters, developers met enkele of heel veel jaar ervaring de kans om op een uitdagend project te werken.

Je bent stressbestendig en bereid tot uitzonderlijk avond- en/of weekend-werk

Versiebeheer, releases, unittests, automatische deployments zijn voor jouw vertrouwde begrippen.


Jij

 • Bent een developer met een (grondige) kennis van programmeertalen .Net en .Net Core

 • Hebt kennis van Jira, Stash, Bamboo & Chef

 • Voelt je thuis in Ubuntu, Windows, VMware en Docker omgevingen;

 • Hebt kennis van microservices

 • Het is een plus als je kennis hebt van

  o    Service georiënteerde architecturen: Restful API
  o    Databases: PostgreSQL, MongoDB
  o    Programmeertalen: AngularJS, Angular2+, NodeJS
  o    Logging technologieën: (R)ELK-stack

Bovendien

 • Heb je een aantal jaar aantoonbare ervaring in een gelijkaardige rol of je bent een enthousiaste starter die niet afgeschrikt wordt door een steile leercurve;

 • Werk je graag in een zelfsturende omgeving die creatief, flexibel en divers is.

 • Ben je grenzeloos enthousiast en werk je pragmatisch.

 • Kan je een complexe materie glashelder voorstellen.

 • Beschik je over het talent om met innovatie en technologie in te spelen op de veranderende behoeften van een business.

 • Ben je communicatief en kan je zowel mondeling als schriftelijk helder en vlot communiceren op maat van je gesprekspartners.

 • Heb je  een masterdiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring.

 • Werkt je klantgericht en investeer je in een lange termijn relatie met de klanten;

 • Heb je een proactieve houding;

 • Je bent bereid om je kennis uit te breiden;

Wij

 • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie waar teamgeest centraal staan.

 • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.

 • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.

 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

Je kan solliciteren tot 28 april 2019. Is deze datum verstreken, bezorg ons dan zeker nog je cv. Mochten we geen passende kandidaat vinden, dan kom je mogelijk nog in aanmerking voor deze vacature.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.