DevOps architect/expert

Het hart van de digitale dienstverlening van stad Antwerpen? Dé onwankelbare, performante en solide fundamenten waarop alle medewerkers van ’t stad elke dag rekenen als ze aan het werk gaan? Een robuuste en moderne IT infrastructuur! Zet jij hier mee je schouders onder?

In een notendop

In de snelle evolutie die softwareontwikkeling maakt, willen we op een agile manier ondersteuning bieden. Wat hebben we nodig om nieuwe technologieën te ondersteunen? Welke rol kan AI spelen? Het zijn vragen waarmee we intensief bezig zijn en waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken om onze nextgen DevOps omgeving te bouwen.

Waarom voor jou?

 • Omdat je je thuis voelt in een dynamische infrastructuur & operations omgeving met veel initiatieven. Je wil je technische knowhow maximaal benutten en uitbouwen.

 • Omdat je de technische architectuur mee wil vormgeven en bewaken. Je zoekt samen met je team naar optimale antwoorden en vertaalt ze in vlot werkende oplossingen.

 • Omdat je een trendwatcher bent en je de nieuwste technologieën volgt. Je wil je ideeën toetsen in labs/proof-of-concepts en daarna je successen uitwerken in een pilootproject.

 • Omdat je de brug wil slaan tussen de development en operations teams.

Waarom met jou?

 • Omdat je als SPOC ondersteuning en advies geeft aan de projectteams over het werken met en opzetten van generieke infrastructuur componenten.

 • Omdat je als technisch expert ook actief meewerkt in de dagdagelijkse ondersteuning van ons DevOps ecosysteem.

 • Omdat je beschikt over een stevige bagage in meerdere kennisdomeinen zoals application lifecycle management, FaaS, programmeertalen (NodeJS, .NET Core), moderne cloud en virtualisatie technologieën (VMware, OpenShift, OpenStack), knowledge graphs, monitoring en logging technologieën en automatisatie technieken?

 • Omdat je een master diploma hebt, of gelijkwaardig bent door ervaring.

Waarom bij ons?

 • Omdat wij geloven in zelfsturende teams, waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie en teamgeest centraal staan.

 • Omdat wij non-stop inzetten op innoverende technologieën.

 • Omdat wij alléén kijken naar je skills, niet naar gender, afkomst, leeftijd of andere bijkomstigheden.

 • Omdat wij werken graag belonen. Onder meer met een dertiende maand, minstens 35 vakantiedagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement voor openbaar vervoer, laptop en gsm met belwaarde.

We sluiten deze vacature af op 8 juli 2019. Is deze datum verstreken, bezorg ons dan zeker nog je cv. Mochten we geen passende kandidaat vinden, dan kom je mogelijk nog in aanmerking voor deze vacature.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.