DevOps Service Manager 

Wat je bij Digipolis mag verwachten? Een job waar nog genoeg tijd overblijft om de stad te gaan verkennen. Een job met een bijzondere missie. Een job met gelijkgestemde collega's, want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

DevOps – snel en flexibel ontwikkelen en in productie nemen – is goed ingebed in onze agile werking. De cultuur is er, en heel wat tools staan op punt.

We zoeken een gedreven DevOps Service Manager die ons DevOps programma naar het volgende niveau tilt en een sterk DevOps team uitbouwt. Samen zorgen jullie voor een top end-to-end ervaring die prima en zichtbare resultaten oplevert voor de groep stad Antwerpen en alle sinjoren.

Ben je uitermate oplossingsgericht en heb je een kritische en analytische geest? Ben je gepassioneerd en houd je tegelijkertijd het hoofd koel tijdens crisissen? Kan je een team inspireren, motiveren en het beste uit elke collega halen?

Voel je je thuis in een omgeving waarin innovatieve initiatieven met open armen worden omarmd? Waar we elke dag samen zoeken naar verbeteringen en de uitdagingen aangaan om van Antwerpen de slimme stad bij uitstek te maken?

Welkom in ons team :)

Jij

 • hebt een master diploma of bent gelijkwaardig door ervaring. 

 • investeert in een lange termijn relatie met klanten en partners.

 • speelt gemakkelijk in op de veranderende behoeften van een business.

 • hebt ervaring als teamleider.

 • communiceert helder en op maat van je gesprekspartner.

 • beschikt over coördinerend en organiserend vermogen.

 • bent een uitstekende crisismanager.

 • bent bereid om in een flexibel werkregime in te stappen en tijd- en plaatsonafhankelijk te werken.

Wij

 • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie waar teamgeest centraal staan.
 • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.
 • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.
 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

We sluiten deze vacature af op 20 mei 2018. Is deze datum verstreken, solliciteer dan alsnog. Mochten we geen passende kandidaat vinden, dan kom je mogelijk nog in aanmerking voor deze vacature.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.