Domeinverantwoordelijke CRM/DMS met een hart voor Gent

Wat je bij Digipolis mag verwachten? Een job waar nog genoeg tijd overblijft om de stad te gaan verkennen. Een job met een bijzondere missie. Een job met gelijkgestemde collega's, want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

Als domeinverantwoordelijke CRM/DMS geef je leiding aan een team van projectleiders, analisten, ontwikkelaars, applicatiebeheerders en consultants. Je coacht, ondersteunt en stuurt de projecten en ondersteuning voor alle applicaties in het domein van ‘Customer Relationship’ (Call centers, Infopunt Personeel,...) en ‘Document Management’ (Intranet van de groep Gent, digitale werkplek en dossierbeheersystemen,...).

Als domeinverantwoordelijke leid je een team van hooggekwalificeerde professionals. Je biedt hen groeikansen en ondersteunt hen waar nodig. Je organiseert de samenwerking in het team en tussen de verschillende teams. Je zorgt ervoor dat nieuwe applicaties en functionele uitbreidingen op een kost-efficiënte manier worden gerealiseerd.

Als het gaat over applicaties neem je eigenaarschap voor de kwaliteit. 'Fit for purpose', gebruiksvriendelijk, performant en onderhoudbaar zijn termen die je steeds in je achterhoofd houdt.

Je stelt de planning op binnen het domein voor applicaties, platformen, competenties, en het tijdig uitfaseren van oudere technologie. Je verliest daarbij nooit de budgetten uit het oog.

Jij

 • bent een echt people manager. Je zorgt voor teamvorming, dagdagelijkse aansturing en coaching, planningsgesprekken, …

 • hebt ervaring met interne en externe communicatie.

 • kan zorgen voor inhoudelijke rapportering binnen Digipolis en naar de besturen.

 • werkt mee aan de definitie van inhoudelijke en technologische visie op het domein en zorgt voor een draagvlak bij verschillende teams.

Bovendien

 • neem je de rol van manager voor externen op: dagdagelijkse opvolging, aantrekken via overheidsopdrachten, opvolgen van de prestaties en de facturen.

 • beheer je externe contracten en opdrachten: inhoudelijke sturing van de overheidsopdrachten, afspraken rond SLA’s en onderhoud.

 • blijf je investeren in jouw persoonlijke vaardigheden en managementcompetenties.

 • vind je samenwerken belangrijk. Dit vertaalt zich in een gedragen aanpak, zowel op technisch, strategisch als op persoonlijk vlak.

Wij

 • werken met veel enthousiasme voor een ‘vree wijze’ stad en gaan samen met onze collega’s bij stad, OCMW, politie en brandweer de uitdaging aan om met onze innovatieve IT projecten een onmiddellijke en concrete impact te hebben op de Gentse samenleving.
 • geven onze medewerkers de nodige ruimte om hun talenten en creativiteit te ontplooien.
 • zijn gebeten door IT, werken resultaatgericht en kostenefficiënt.
 • streven naar een doorgedreven technische expertise, sterke sociale vaardigheden, een oprechte betrokkenheid en een correcte professionele houding.
 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

Je kan solliciteren tot 26 februari 2018. Is deze datum verstreken, bezorg ons dan zeker nog je cv. Mochten we geen passende kandidaat vinden, dan kom je mogelijk nog in aanmerking voor deze vacature.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis Gent

Bellevue 1, 9000 Gent

Zin om voor Gent te werken? Cuberdons snoepen op de Kouter en iBeacons spotten bij de Krook. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Gentenaren beter maken.