Jobstudent Digipolis Antwerpen

Voor de stad Antwerpen werken we aan een design systeem binnen ACPaaS (Antwerp City Platform as as Service). Hierbij focussen we ons op front-end ontwikkelaars en UI designers. Voor de eerste bouwen we herbruikbare componenten, smart widgets, enzovoort en aan de designers bieden we design hulpmiddelen en patterns & guidelines aan. 

In deze opdracht kan je meewerken aan de UI componenten zodat we een mooi aanbod kunnen aanbieden. We werken in de laatste versies van Angular en React. Het geheel kadert in een open source beweging.

Anderzijds kan je mee vorm geven hoe we designers kunnen ondersteunen om zo consistent mogelijk (volgens de merk architectuur van stad Antwerpen) applicaties te ontwerpen. Hierbij denken we aan patterns, maar ook voorbeeld aan applicaties, starter kits, design tool assets, enzovoort.

Is dit een kolfje naar jouw hand? 

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.