Jobstudenten Antwerpen

Digipolis ontwikkelt software en implementeert hardware, netwerken en telefonie-infrastructuur voor twee grote klanten: Antwerpen en Gent, en hun respectieve stads- en politiediensten, OCMW, scholen, enzovoort.

Als hun partner in ICT-dienstverlening is het onze belangrijkste taak om – met gebruik van de allernieuwste technologieën – van de stad een aangename, efficiënte woon- en werkomgeving maken.

Ben je op zoek naar een toffe en leerrijke studentenjob in de maanden juli, augustus of september? Leef, adem en spreek je IT, dan hebben wij misschien een uitdaging voor jou!

Voor de maanden juni, juli, augustus of september zijn we op zoek naar studenten die willen meewerken aan/als:

  • smart city project (juli)

  • tester van digitale toepassingen, zoals de website voor de burger, website voor de medewerker (juli, augustus en september)

  • technische interventies en inventarisatie voor de ondersteuning proeftuinen (bv. aansluiten van computer, uitleg geven aan de gebruikers, … ) (augustus)

  • kleine SmartOps projecten als projectleider of system engineer (juli of augustus)

  • klantbegeleider, waarbij je instaat voor het opmaken van een handleiding en het begeleiden van de gebruikers van een nieuwe app (juli of september)

  • filmmaker, waarbij je scenario’s opstelt om nadien een film op te nemen en te monteren (juli of augustus)

  • ontwikkelaar voor een nieuwe app (juni of juli)

Daarnaast zijn we voor onze ondersteunende diensten (aankoop, HR, …) op zoek naar creatieve multitaskers die, naast een aantal administratieve taken, graag hun communicatieve skills willen inzetten voor het herwerken van ons intern communicatieplatform (juli en augustus)

Je bent bij voorkeur een master- of bachelorstudent (toegepaste) IT, Computerscience en/of je studeert een andere IT-gerelateerde studierichting.

Sollicitatieproces

Wij werken samen met interimkantoor Daoust.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je je daar inschrijven tot en met 7 juni 2019. Meld wel even dat je als jobstudent voor Digipolis wil werken.

Contactpersoon Daoust - Joy Rogiers (tel. 03/205.61.15)
Amsterdamstraat 7 te 2000 Antwerpen
jrogiers@daoust.be of office-an@daoust.be

Wil je graag eerst wat meer informatie, dan kan je onze HR-collega Christel Bastiaensen (tel. 03/338.99.12, christel.bastiaensen@digipolis.be) contacteren.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.