Jobstudenten Gent

Digipolis ontwikkelt software en implementeert hardware, netwerken en telefonie-infrastructuur voor twee grote klanten: Antwerpen en Gent, en hun respectieve stads- en politiediensten, OCMW, scholen, enzovoort.

Als hun partner in ICT-dienstverlening is het onze belangrijkste taak om – met gebruik van de allernieuwste technologieën – van de stad een aangename, efficiënte woon- en werkomgeving maken.

Ben je op zoek naar een toffe en leerrijke studentenjob in de maanden juli, augustus of september? Leef, adem en spreek je IT, dan hebben wij misschien een uitdaging voor jou!

Voor de maanden juni, juli, augustus of september zijn we op zoek naar studenten die willen meewerken aan/als:

  • de inventarisatie en controle van het incidenten/ticketingsysteem (juli, augustus en september)

  • assistent magazijnbeheer (juli, augustus en september)

  • programmeur innovatieve opdrachten (chatbot visit-Gent, … ) (juni of juli)

Bij voorkeur ben je een master- of bachelorstudent (toegepaste) IT, Computerscience en/of volg je een andere IT-gerelateerde studierichting.

Sollicitatieproces

Wij werken samen met interimkantoor Daoust.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je je daar inschrijven tot en met 7 juni 2019. Meld wel even dat je als jobstudent voor Digipolis wil werken.

Contactpersoon Daoust – Maxime Vroom (tel. 09/233.35.31)
Brabantdam 49 te 9000 Gent
gent@daoust.be

Wil je eerst wat meer informatie, dan kan je onze HR-collega Christel Bastiaensen ( tel. 03/338.99.12, christel.bastiaensen@digipolis.be) contacteren.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis Gent

Bellevue 1, 9000 Gent

Zin om voor Gent te werken? Cuberdons snoepen op de Kouter en iBeacons spotten bij de Krook. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Gentenaren beter maken.