Senior applicatiebeheerder DMS/CMS met een hart voor Gent

Wat je bij Digipolis mag verwachten? Een job waar nog genoeg tijd overblijft om de stad te gaan verkennen. Een job met een bijzondere missie. Een job met gelijkgestemde collega's, want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

Als senior applicatiebeheerder ben je het Digipolis-aanspreekpunt voor de medewerkers van Groep Gent, aan wie je technische en functionele ondersteuning geeft. Je zorgt ervoor dat jouw toepassingen en de gerelateerde bedrijfsprocessen optimaal functioneren. Het is voor jou een kleintje om vlot contact te leggen met leveranciers en problemen accuraat op te volgen. Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en ingebruikname van nieuwe functionaliteiten en versies.

De ondersteunde platformen en applicaties zijn zeer divers. Je bent gefascineerd door CRM-systemen, documentbeheer, samenwerking rond documenten en dossiers, digitale handtekening, digitale formulieren, het beheer van beelden, digitale archieven en zo veel meer!

Jij

 • hebt een uitgebreide kennis en minimaal 5 jaar ervaring als applicatiebeheerder (of een zeer gelijkaardige functie) in één of meerdere van de volgende IT domeinen: CRM (Microsoft Dynamics CRM), Document Management (bv. Sharepoint), beheer & gebruik van mediabestanden, digitale archivering, digitale handtekening, intranet oplossingen, Business Process Management & workflow management systemen, samenwerkingsplatfformen & sociale media tools, enzovoort.
 • bent zeer klant- en resultaatgericht, hebt een projectmatige aanpak en een sterk probleemoplossend vermogen.
 • bent een teamspeler met zeer goede sociale, communicatieve en analytische vaardigheden en kan mondeling en schriftelijk helder en vlot communiceren op maat van je gesprekspartners.
 • hebt een bachelor diploma, bij voorkeur in de richting informatica, of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • wil continu je (technische) kennis bijschaven en delen.
 • investeert in een gezonde lange termijnrelatie met de klanten.
 • bent flexibel, hebt de nodige zin voor kwaliteit en een resultaatgerichte houding.
 • kan je goed aanpassen en bent stressbestendig.

Wij

 • werken met veel enthousiasme voor een ‘vree wijze’ stad en gaan samen met onze collega’s bij stad, OCMW, politie en brandweer de uitdaging aan om met onze innovatieve IT projecten een onmiddellijke en concrete impact te hebben op de Gentse samenleving.
 • geven onze medewerkers de nodige ruimte om hun talenten en creativiteit te ontplooien.
 • zijn gebeten door IT, werken resultaatgericht en kostenefficiënt.
 • streven naar een doorgedreven technische expertise, sterke sociale vaardigheden, een oprechte betrokkenheid en een correcte professionele houding.
 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

We sluiten deze vacature af op 18 februari 2018. Is deze datum verstreken, solliciteer dan alsnog. Mocht er geen passende kandidaat gevonden worden, kom je mogelijks nog in aanmerking voor deze vacature.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis Gent

Bellevue 1, 9000 Gent

Zin om voor Gent te werken? Cuberdons snoepen op de Kouter en iBeacons spotten bij de Krook. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Gentenaren beter maken.