Solution Manager IT Infrastructuur

Wat je bij Digipolis mag verwachten?  Een job met een bijzondere missie. Een job met gelijkgestemde collega's, want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

Het hart van de digitale dienstverlening van stad Antwerpen? Dé onwankelbare, performante en solide fundamenten waarop alle medewerkers van ’t stad elke dag rekenen als ze aan het werk gaan?

Een robuuste en moderne IT infrastructuur!

Ook op dit domein staan we voor een aantal stevige uitdagingen. 

Hoe spelen we zodanig in op de snelle evolutie in softwareontwikkeling dat we op een agile manier ondersteuning kunnen bieden? Wat hebben we nodig om nieuwe technologieën zoals blockchain, IoT en data science te ondersteunen? En hoe zorgen we voor zero downtime? Welke rol kan AI spelen?

Het zijn vragen waarmee we intensief bezig zijn en waarbij we jouw hulp als Solution Manager IT Infrastructuur kunnen gebruiken om een state-of-the art omgeving te bouwen.

Voel je een match als we spreken over agile – devops – creatief – oplossingsgericht – ervaring – innovatief - projectmanagement? Vind je infra net zo sexy als wij en geef je het graag een AI-Ops touch? 

Geef ons een seintje!

Jij

 • hebt ervaring met het opvolgen van wendbare scrum teams.

 • voelt je verantwoordelijk vanaf het concept tot en met de succesvolle oplevering.

 • werkt je graag in in nieuwe technologieën en domeinen zoals automatisatie (RPA e.d), artificiële intelligentie, machine learning, Linux, open source, …

 • denkt out-of-the-box.

 • voelt je thuis in een omgeving met veel initiatieven en verschillende belangen.

 • communiceert helder op maat van je gesprekspartner.

 • hebt ervaring met één of meerdere van volgende ICT-infrastructuurdomeinen: devops, servers en storage, werkplek, datacenters of andere. 

Wij

 • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie waar teamgeest centraal staan.
 • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.
 • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.
 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

We sluiten deze vacature af op 30 juni 2018. Is deze datum verstreken, bezorg ons dan zeker nog je cv. Mochten we geen passende kandidaat vinden, dan kom je mogelijk nog in aanmerking voor deze vacature.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.