Teamleader IT Helpdesk

Wat je bij Digipolis mag verwachten? Een job met een bijzondere missie en gelijkgestemde collega's. Want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

Meer dan 10.000 laptops en pc’s, circa 9000 smartphones, 600+ toepassingen, 700 servers, 88000 per jaar meldingen … Elke dag doen de medewerkers van de groep stad Antwerpen een beroep op een moderne en flexibele IT om hun job te doen.

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde teamleader met frisse, innovatieve ideeën over het inrichten en organiseren van een moderne IT helpdesk. Zo bouw je mee aan de fundamenten van een hedendaagse dienstverlening voor alle medewerkers van de stad Antwerpen.

Je bent samen met je collega’s het aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen en schiet medewerkers van stad Antwerpen te hulp wanneer zij vragen of problemen hebben op het gebied van IT. Jij en je team beantwoorden de vragen, lossen de problemen zelf op of schakelen onze specialisten in. Klantvriendelijkheid en helder communiceren zijn een absolute must. Je ondersteunt diverse IT-projecten voor de verdere digitalisering van de stad. Je helpt mee in het opzetten en up-to-date houden van een interne kennisdatabank om onze collega’s zo snel mogelijk een antwoord  te geven op hun vragen.

Op jouw lijf geschreven? Geef ons een seintje!

Jij

 • hebt een bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring

 • hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een callcenter en helpdesk

 • hebt bij voorkeur ervaring met het aansturen van een klein team

 • hebt bij voorkeur ervaring in het gebruik van callcenter/helpdesk tools

 • voelt je verantwoordelijk voor klantentevredenheid

 • bent heel empathisch

 • neemt graag initiatief, doet verbetervoorstellen en denkt out-of-the-box

 • voelt je thuis in een omgeving met veel initiatieven en verschillende belangen

 • communiceert helder en op maat van je gesprekspartner

Wij

 • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie waar teamgeest centraal staan.

 • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.

 • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.

 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

We sluiten deze vacature af op 28 april 2019. Is deze datum verstreken, bezorg ons dan zeker nog je cv! Mochten we geen passende kandidaat vinden dan kom je mogelijk nog in aanmerking voor deze vacature.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.