Teamleader Workplace

Wat je bij Digipolis mag verwachten? Een job met een bijzondere missie en gelijkgestemde collega's. Want iedereen hier heeft minstens één ding gemeen: een hart voor de stad.

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde teamleader om onze workplace portfolio te beheren.

In jouw rol neem je het initiatief om samen met een agile team te werken aan moderne devices voor onze eindgebruikers. Je portfolio bevat een set aan producten waarvan we verwachten dat ze de technologische evolutie volgen en dat ze aangepast zijn aan noden van onze klanten.

Je innoveert en bouwt mee aan de fundamenten van een hedendaagse dienstverlening en je kan de vragen van de eindgebruiker vertalen in functionele vereisten. Dankzij jouw technische bagage en innovatieve mindset vind je een goede balans tussen flexibiliteit en stabiliteit. Hierin staan we je bij met een dynamische cultuur waarin we out-of-the-box initiatieven aanmoedigen en we je de kans geven om op een creatieve manier te werken aan een portfolio van moderne en stabiele oplossingen

Jij

  • volgt nieuwe realisaties op de voet en maakt gebruik van je technische know how.

  • zet alles op alles voor de ultieme klantbeleving en vormt de brug tussen de “klanten” en de technische experten.

  • hebt een goede kijk op de laatste ontwikkelingen.

  • bent innovatief en staat garant voor een kwalitatieve dienstverlening.

  • houdt rekening met de noden van de gebruiker en verliest de lange termijndoelen niet uit het oog.

  • hebt een master diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.

Wij

  • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie waar teamgeest centraal staan.

  • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.

  • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.

  • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

We sluiten deze vacature af op 9 juni 2019. Is deze datum verstreken, bezorg ons dan zeker nog je cv! Mochten we geen passende kandidaat vinden dan kom je mogelijk nog in aanmerking voor deze vacature.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.