Teamleader Workplace

In a nutshell

Je gaat als teamleader aan de slag in het agile team workplace management dat deel uitmaakt van de afdeling infrastructuur & operations. Jij en het team bouwen mee aan een innovatieve en eigentijdse dienstverlening op stabiele en moderne werkplekken voor de eindgebruikers.

Waarom voor jou?

 • Omdat de ultieme klantenbeleving je ultieme ambitie is.

 • Omdat je je technische knowhow maximaal wil uitspelen (én uitbouwen natuurlijk).

 • Omdat je een brug wil zijn tussen onze technische experts en onze eindgebruiker.

 • Omdat je de sowieso al hoogstaande producten in het workplace-portfolio constant tegen het licht kan houden, aanpassen aan de technologische evolutie én aan de noden van de eindgebruiker.

Waarom mét jou?

 • Omdat jij als geen ander de vragen van de eindgebruiker vertaalt in functionele vereisten.

 • Omdat je dankzij jouw technische bagage en innovatieve mindset een goede balans vindt tussen productflexibiliteit en -stabiliteit.

 • Omdat je, net als de rest van het Digipolis-team, open staat voor out-of-the-box initiatieven.

 • Omdat je snel reageert, zonder de lange termijn uit het oog te verliezen.

Waarom bij ons?

 • Omdat wij geloven in zelfsturende teams, waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie en teamgeest centraal staan.

 • Omdat wij non-stop inzetten op innoverende technologieën en methodes.

 • Omdat wij alléén kijken naar je skills, niet naar gender, afkomst, leeftijd of andere bijkomstigheden.

 • Omdat wij werken graag belonen. Onder meer met een dertiende maand, minstens 35 vakantiedagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement voor openbaar vervoer, laptop en gsm met belwaarde.

Over ons

Digipolis ontwikkelt software en implementeert hardware, netwerken en telefonie-infrastructuur voor twee grote klanten: Antwerpen en Gent, en hun respectieve stads- en politiediensten, OCMW, scholen …Als hun partner in ICT-dienstverlening is onze belangrijkste taak om – met gebruik van de allernieuwste technologieën – van de stad een aangename, efficiënte woon- en werkomgeving maken.

Good to know

Je kan reageren op deze vacature tot 30 juni 2019.Datum verstreken? Solliciteer dan toch, want als we geen passende kandidaat vinden, kom jij misschien in aanmerking voor de functie.

Digipolis 7-08 deel 1-89.jpg

Sollicitatieproces

Zin om van de stad jouw job te maken? Vul het online registratieformulier in en start een bijzondere missie. Zijn we overtuigd van jouw hart voor de stad? Dan nodigen we jou uit voor een interview. Afhankelijk van de functie die je wil invullen volgen er nog een aantal testen. We geven jou ook graag een zelfstandige opdracht, zo zijn we zeker dat jij de juiste persoon bent om samen met ons de stad digitaal vorm te geven. Na een positief gesprek met één van onze directieleden ben je helemaal klaar om de stad te gaan verkennen.

Digipolis 7-08 deel 2-90.jpg

Digipolis Antwerpen

Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Zin om voor Antwerpen te werken? Een frietje steken op het Eilandje en iBeacons spotten bij de Boerentoren. Bij Digipolis maak je van de stad jouw job en bouw je mee aan innovatieve projecten die het leven van duizenden Antwerpenaren beter maken.